Tájékoztató a Káli-medence településeinek szennyvízcsatornázása, szennyvíztisztító-telep építése beruházásának jelenlegi állásáról

A kivitelező Horváth-ép Kft. elkészítette, aktualizálta a kivitelezési munka ütemtervét, melyet mellékelten bemutatunk. A kivitelezési munka Köveskál és Monoszló községekben megkezdődött, és mintegy 1200m szennyvízcsatorna-gyűjtőhálózat csőfektetése megtörtént.A lakosság, ingatlantulajdonosok kérdései és az általuk felvetett problémákról való értesítés, tájékoztatás az önkormányzatok vagy a BESZT Kft. (projektmenedzsment) e-mail címére, valamint a településeken elhelyezett postaládákban is mind kivitelező, mind a megvalósításban közreműködő szervezetek (menedzsment, műszaki ellenőr, tervező) részére elhelyezhetők. Kérjük, hogy egyúttal a kérdésekre, felvetett problémákra adandó válasz elküldése érdekében fax vagy e-mail elérhetőséget is megjelölni szíveskedjenek. Egyúttal felhívjuk a figyelmet, hogy az esetlegesen szóbeli, érdemi ügyintézés kivitelező felé csak a névvel, telefonszámmal megadott építésvezetőkön keresztül lehetséges, a helyszínen kivitelezési munkát végző csoportok tagjai nem jogosultak felelős tájékoztatás adására. Egyúttal kérjük a lakosság türelmét, megértését és segítő együttműködését a csatornaépítési munka eredményes végzéséhez.

Letölthető ütemtervek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .